Energetische behandeling

Door het leven heen kun je verdriet, traumatische of angstige momenten ervaren. Als je deze niet verwerkt, doorademt of kunt uiten, kunnen deze emoties vast gaan zitten in je lichaam. Ze verstoren je energiestroom en kunnen je uit balans halen, met onverklaarbare klachten tot gevolg.

Waar kan ik bij helpen

Of je nu kampt met fysieke pijn, emotionele stress of een gevoel van onbalans, ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontspannen en herstellen. Mijn behandelingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en stellen het lichaam in staat de zelfheling op gang te brengen. Ik help je bij het oplossen van blokkades, verminderen van stress en het herstellen van de energiestroom.

Deze therapie wordt al eeuwenlang toegepast en kan op een krachtige manier ondersteuning bieden.

Wat doe ik?

Als energetisch therapeut heb ik persoonlijk ervaren hoe krachtig een behandeling kan zijn. Nadat ik een specifieke klacht overnam van een cliënt, ben ik een tijdje gestopt met behandelen. Het voelen van andermans blokkade en deze nog niet kunnen afvoeren waren daar de reden toe. Totdat er op een gegeven moment een cliënt bij mij kwam voor een ademsessie en ik een energetische behandeling gaf op een plek waarvan ik voelde dat het nodig was. De cliënt was blij verrast met het resultaat en adviseerde mij om de energetische behandelingen weer op te pakken.

Ontdek de kracht van energetische heling en maak vandaag nog een afspraak!

Laten we kennis maken

Ben je na het lezen van de informatie geïnteresseerd en wil je graag meer weten over een ademsessie? Neem dan gerust contact met mij op.