Transformerend ademcoach

Benieuwd naar wat adem met je doet en wat een ademsessie inhoudt? Op deze pagina vind je alle informatie. 

Wat doet adem en emotie met je

Onverwerkte emoties uit het verleden blijven een rol spelen als je er niet mee aan de gang gaat. Een emotie zoekt altijd een uitweg, zoals water ook blijft stromen en desnoods een overstroming veroorzaakt. Onderdrukte emoties kunnen je lichaam niet verlaten en kunnen/zullen zich door middel van lichamelijke/geestelijke klachten en in het ergste geval zelfs ziektes manifesteren.

Sommige emoties zijn vastgezet op celniveau, op het moment dat je adem een moment stokte, bij een overweldigende gebeurtenis. Dit verandert je adempatroon op een nadelige manier; je natuurlijke adempatroon is niet meer vrij en open. Gelukkig kan een transformerende ademsessie deze vastgezette energie vrijmaken; niet alleen emotioneel, maar ook mentaal, fysiek en spiritueel.

Positieve resultaten van een transformerende ademsessie:

 • Energieker
 • Lagere hartslag
 • Diepere buikademhaling
 • Betere omgang met stress
 • Rustigere en diepere slaap
 • Hogere mate van concentratie
 • Mentale helderheid en emotionele rust
 • Hoger bewustzijnsniveau, inzicht en connectie met jezelf

 

“Verdriet kan zich vastzetten als een steen op je borst.
Laat je tranen stromen, dat lucht op”

Wat is een transformerende ademsessie

Transformerend ademen is een verbonden ademhaling, dat betekent dat de focus ligt op het inzicht krijgen in, en het veranderen van je ademhalingspatroon. Het fysieke aspect van de ademhaling speelt daarbij een rol, maar de essentie ligt bij de mentale emotionele ervaring. Het is een krachtige zelfhelende ademtechniek waarbij ik je help te ademen zoals je deed toen je geboren werd. Door de verbonden adem komt een ademstroom en energie op gang die blokkades in je systeem transformeert. Het is een natuurlijke en helende manier om je te bevrijden van stress, blokkades en fysieke pijn.

Wat levert het veranderen van je adem patroon op

Op fysiek niveau krijg je meer energie en voel je je meer ontspannen. Op emotioneel/mentaal niveau vinden verschuivingen plaats van beperkende, energie slurpende gedachten naar gedachten die veel meer ruimte, energie en vrijheid geven. Emoties worden helder en kunnen integreren/ transformeren in plaats van dat emoties zich vastzetten in het lichaam (gestolde energie/ verstoorde energiebronnen). Er komt ruimte voor gevoelens van openheid, verbinding en blijheid.

 

“Als je onprettige gevoelens onderdrukt, onderdruk je ook de stroom van positieve energie, de fijne dingen en, het enthousiasme”

Voor wie

Dankzij de diepe reinigende ademtechniek van een transformerende ademsessie reduceer je klachten zoals:

 • PTSS
 • Burn-out
 • Depressie
 • Fibromyalgie
 • Slapeloosheid
 • Hyperventilatie
 • Paniekaanvallen
 • Astma en COVID
 • Mentale belemmering
 • Spanningsklachten en vermoeidheid

 

“Als je moed vindt dwars door de pijn te gaan, valt de last minder zwaar en ontstaat er ademruimte”

Hoe gaat een ademsessie bij mij

Een ademsessie bestaat uit een coaching gesprek, actief ademen en de ontspanningsfase direct daarna. We nemen de tijd om je persoonlijke intenties helder te krijgen. Wat wil je dat er voor je opent en wat wil je loslaten?

De ademsessie is een therapeutische schoonmaak van vastgezette emoties en patronen in je lichaam en geest. De verbonden ademhaling zorgt ervoor dat je meer zuurstof op diep celniveau opneemt. In een sessie integreer je onverwerkte emoties uit het verleden en ontstaat er meer ruimte.

Een ademsessie versterkt je persoonlijke groei en helpt bij het behalen van je persoonlijke doelen.
Dit is de meest effectieve methode om bij je onderbewuste te komen en snel naar de oorzaak van het probleem te gaan.

Ik begeleid je door de sessie heen door middel van drukpunten die ik uitoefen op het lichaam. Deze ondersteunen het helingsproces om blokkades op te sporen zodat je hier makkelijker doorheen kunt ademen. Ik bied je een veilige en ontspannen ruimte en prettige begeleiding om de ademsessie te ondergaan. Ik neem de tijd voor je, luister naar je en behandel je met aandacht en warmte. Tijdens de ademsessie laat ik me leiden door mijn kennis en kunde, sterke intuïtie en laat ik mijn energetische energie zijn werk doen.

De effecten zijn direct en permanent.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en vindt in mijn praktijk plaats. In overleg is het ook mogelijk dat ik bij je aan huis kom.

Hoeveel ademsessies er nodig zijn verschilt per persoon.

We kijken daarnaast ook samen naar een passende manier om zelf wat te doen, in de vorm van ondersteunende oefeningen die je thuis kunt onderhouden.

Deze kun je inzetten op momenten dat je het nodig hebt, om te ontspannen of je energieniveau te verhogen.

Wil jij ervaren hoe jij nog voller en vrijer kan leven? Neem dan contact met mij op voor het boeken van een ademsessie.

 

“Inhale the future, exhale the past”

Laten we kennis maken

Ben je na het lezen van de informatie geïnteresseerd en wil je graag meer weten over een ademsessie? Neem dan gerust contact met mij op.