Merkabah

De Merkabah is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie.

De betekenis van het woord MerKaBah is:

Mer =  universele goddelijke bron
Ka   =  bewustzijn of eigen geest
Ba   =  het Egyptische woord voor lichaam

Wat doet een Merkabah

Een Merkabah geeft energetische bescherming en helpt bij spirituele groei. De Merkabah is een van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Door op de juiste manier gebruik te maken van de Merkabah kun je enorm krachtige energie ervaren.

De heilige Merkabah heeft de vorm van een zespuntige ster; twee piramides die voor de helft in elkaar  geschoven zijn. Ze zorgt voor de verbinding tussen je fysieke lichaam en de morfogenetische velden (geheugen en kennis) van de aarde en het universum. De Merkabah draagt het duale in zich; het mannelijke en vrouwelijke veld werken door elkaar heen.

Er wordt gezegd dat bij mannen de onderste piramide met de punt naar voren hoort te wijzen en bij vrouwen juist naar achteren.

Merkabah wijsheid komt uit Sirius, de Pleiaden, via de Oude Egyptenaren, de Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen.

de merkabah

De werking van de Merkabah

De energie van de Merkabah is een kracht die je kunt vergelijken met elektriciteit. Op het moment dat de Merkabah geactiveerd is, gaat de energie draaien met een snelheid waardoor er een vortex (spiraalvormige luchtstroom, draaiing van energie) ontstaat. De Merkabah kan gezien worden als een voertuig voor de ziel.

Persoonlijk gebruik van de Merkabah

De Merkabah wordt gebruikt voor astraal reizen en droomwerk. Daarnaast kan ze in huis geplaatst worden om de energie te verstrekken. Ze reinigt de energie van de omgeving en alles wat zich daarbinnen bevindt. Ze haalt angsten weg (ook bij kleine kinderen) verbetert de slaap en zorgt voor harmonie en rust in het gezin/ huis.   

Alle Merkabah’s zijn van messing en worden met de handgemaakt. De standaardmaat is 25 cm. In overleg zijn andere maten ook mogelijk.

De Merkabah’s zijn op bestelling verkrijgbaar en kunnen worden verzonden. Wil je een Merkabah bestellen? Neem dan contact met mij op.

Prijs Merkabah standaardmaat 25 cm:195 euro

Laten we kennis maken

Ben je na het lezen van de informatie geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.